Linda wilde Nederlandse titel voor Divorce

Foto: Roy BeuskerLinda de Mol heeft veel moeite gedaan om een geschikte Nederlandse titel te bedenken voor de door haar bedachte serie Divorce, dat zondag met 1,9 miljoen kijkers in première ging op RTL 4. Dat vertelde de tv-ster zondag in Life 4 You. Het is De Mol niet gelukt. “Alles wat we in het Nederlands bedachten klonk zo lullig. We hadden ‘Van tafel en bed’. Toen dacht ik: ‘Heb je Van tafel en bed al gezien?’ Tja. ‘Scheiding’ klinkt ook niet. ‘Heb je Scheiding gezien?’ En toen ‘Uit elkaar’“, legt ze uit.

De Mol was aan het eind van haar latijn. “Op een gegeven moment hadden we in het bedrijf een soort prijsvraag uitgeschreven en dat leverde geloof ik 300 Nederlandse titels op. Ik vond ze allemaal even lelijk.”

Uiteindelijk werd gekozen voor het Engelse Divorce. “Het verdient niet de schoonheidsprijs, maar we hebben het maar gewoon gehouden.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen