Carlo Boszhard ging naakt voor RTL-directie zitten

Foto: RTLCarlo Boszhard heeft zijn broek naar beneden getrokken tijdens een overleg met de directie van RTL. Dat onthult de presentator in weekblad Weekend. Boszhard hoopte met het tonen van zijn genitaliën alsnog zijn toenmalige show Cash & Carlo op de buis te krijgen, nadat hij via via te horen kreeg dat er een streep door de plannen was gezet. “Dat was voor mij de druppel. Toen ik dat hoorde, ben ik in mijn auto gestapt en zo snel mogelijk naar Hilversum gereden“, legt de RTL 4-ster uit.

Toen stond er iets te gebeuren wat alle betrokken partijen niet snel zullen vergeten. “Ik ben het kantoor van de RTL-directie binnengelopen, heb mijn broek laten zakken en ben zo in mijn blote kont voor ze op een stoel gaan zitten.”

Toen heb ik gezegd: ‘Je mag alles met me doen. Maak foto’s hiervan en zet ze op internet, het maakt me niet uit. Als ik dit programma maar mag maken, want ik geloof erin.’”

En het heeft gewerkt, stelt Boszhard. “Want hoewel ik in eerste instantie maar een toezegging van achttien afleveringen kreeg, hebben we er uiteindelijk 220 gemaakt.”

Inmiddels is Cash & Carlo al jaren gestopt en was de show recent te zien als The Price is Right met Eddy Zoëy aan het roer. “Het was leuk om erbij te doen, maar mijn bestaansrecht op televisie zijn natuurlijk de dingen die ik samen met Irene Moors presenteer.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen