Guus Meeuwis zei ‘nee’ tegen The Voice

Geplaatst op ma 17 dec 2012 om 12:32

Guus Meeuwis heeft de uitnodiging van John de Mol om coach te worden in het eerste seizoen van The Voice of Holland geweigerd. Dat vertelde de volkszanger zondag in Life 4 You. Het lijkt Meeuwis niets om zo een rol te krijgen in een talentenjacht. “Nee, dat is niets voor mij, denk ik. Ik ben wel gepolst toentertijd. Toen zei ik tegen John: ‘Ik denk niet dat je mij daarvoor moet hebben.’ Het was voor de eerste serie. Ik word er heel ongemakkelijk van“, zo vertelt de Ik Hou Van Holland-ster.

Volgens Meeuwis is hij helemaal niet geschikt om talenten te coachen. “Ik ben zelf vaak nog heel twijfelachtig en onzeker en dan moet ik iemand gaan vertellen hoe het wel werkt.

De Mol kreeg voor het eerste seizoen wel vaker nul op rekest. Zo weigerde ook Anouk ondanks hevig aandringen om plaats te nemen in de draaiende stoelen.
12 Reacties op “Guus Meeuwis zei ‘nee’ tegen The Voice”


 1. jeez

  Dat zou ook wel wat zijn, dat de sufste zanger van Nederland met de meest vlakke stem die ooit gehoord is, andere zangers zou moeten coachen en bekritiseren :D
  (al heb ik al 3 seizoenen hetzelfde idee over van Velzen..)

 2. Peter

  @jeez: volledig mee eens. Wel opmerkelijk dat Guus Meeuwis eens geweigerd heeft. Normaal gesproken komt hij in elk programma op TV en radio opdraven. Sterker nog hij ligt voor de deur voor die stations. Meest overschatte zanger van Nederland…

 3. Danny van der Sluys

  Hij is gepolst. Dat is kijken of je eventueel interesse zou hebben. Hij is dus niet gevraagd. John de Mol heeft toentertijd namelijk heel veel artiesten ‘gepolst’, zoals Ilse de Lange, Trijntje (toen al), Anouk en zelfs Hind!

 4. jeez

  lol, Hind

 5. Robin D.

  @Danny van der Sluis: hoe weet jij dat zelfs Hind gepolst is.. medewerker bij Talpa?

 6. Klapvee

  Je kunt je afvragen wat bij RTL de definitie van ‘Artiest’ is. Zulke artiesten horen daar dus bij.

 7. T.E.D.

  Guus Meeuwis staat gewoon voor uitverkochte stadions te zingen hoor, al jaren op rij! Hij is een van de weinige Nederlandse zangers die dat presteren!

  Jaloezie is zo’n gigantische lelijke kleur :lol: ;-)

 8. Anoniem

  @T.E.D.: en dat is al triest en dubieus genoeg dat hier zoveel mensen op af komen. Zegt iets over de wansmaak van Nederland, dat dan weer wel…

 9. Ans

  Guus is een kanjer die op eenzame hoogte staat in Nederland!

 10. Jan

  Guus is geen goede zanger, integendeel zelfs, maar dat wil niet zeggen dat hij geen geschikte coach zou zijn. Het siert hem dat hij TVOH links laat liggen. Wel klasse. Hij is gestegen in mijn achting.

 11. nathalie

  O wat stoer om dat te zeggen…
  Ik heb the voice geweigerd.
  Nou geweldig hoor Guusje.
  Waarom dan wel IHVH?
  Dat is even slecht.

 12. BRAAK

  De eeuwige student, om van te kotsen die arrogante kwaakzak!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.