DWDD tevreden over nieuwe vaste gasten

Dieuwke Wynia, de vrouw achter De Wereld Draait Door, kijkt met tevreden gevoelens terug op 2012. Dat laat de tv-maakster weten in VARAgids. Wynia is vooral tevreden over de frissere gastenkeuze. “Dit jaar valt op dat er al veel nieuwe vaste gasten bij kwamen: Johan Fretz, Sheila Sitalsing, Willemijn Veenhoven, Jojanneke van den Berge, Gerdi Verbeet, boswachter Arjan Postma en de Vlaming Bart Van Loo met zijn chansons. Die laatste kwam met een harde klap binnen.

Ze is erg blij met Van Loo. “Wat een goede gast, wat een energie en wat een passie. Op Twitter werd al tijdens het gesprek geroepen: ‘Geef die man een eigen programma!’ Na afloop vroegen we hem of hij iedere maand college wil geven over Franse chansons.”

De laatste aanwinst is kunstenaar Daan Roosegaarde, stelt Wynia. “Met zijn gigantische lichtgevende kunstwerken en zijn Ja maar-stoel. Ook tijdens het gesprek met hem werd ons duidelijk dat er een bijzondere gast aan tafel zat. Zijn enthousiasme en creativiteit werken ongelooflijk aanstekelijk.”

Daan heeft eigenlijk geen tijd, maar komt graag in januari terug met nog meer spectaculaire kunstwerken. Gaat dat zien!

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen