Leona Philippo dacht dat Johannes ging winnen

Leona Philippo was er vrijdag van overtuigd dat haar opponent Johannes Rypma het derde seizoen van The Voice of Holland zou winnen. Dat vertelt de daadwerkelijke winnares van de RTL 4-show aan Spits. Philippo kon het niet geloven. “Ik had wel door dat ik hard moest gaan werken bij de liveshow. Ik was er van overtuigd dat Johannes zou gaan winnen. Ik snap de hype om hem. Het is een ontzettend innemende, leuke jongen die de mensen met zich mee krijgt“, vertelt ze.

Er was veel kritiek op het feit dat Rypma zo ver kwam. “Ik begrijp ook dat er werd gezegd dat het programma The Voice heet en hij niet de beste zanger werd bevonden. Nóg niet. Toch wist ik zeker dat hij zou gaan winnen. Maar als The Voice me iets heeft geleerd, is dat je er van uit kan gaan dat je nergens van uit kan gaan.”

Philippo is er blij mee dat ze zich over liet halen voor The Voice. “Trijntje vertelde me dat ze mee deed als coach en vroeg of het niets voor mij was. Mijn antwoord? Nee, hou toch op! Angst. Maar Trijntje zei me dat ik zo’n kans nooit meer zou krijgen.”

Dat een bekende Nederlander niet iedereen kan pleasen, neemt ze nu ze bekend is op de koop toe. “Er is altijd wel een publiek dat dat wat ik doe, te gek blijft vinden. En daar doe ik het voor.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen