Leona Philippo dacht dat Johannes ging winnen

Geplaatst op ma 17 dec 2012 om 12:11

Leona Philippo was er vrijdag van overtuigd dat haar opponent Johannes Rypma het derde seizoen van The Voice of Holland zou winnen. Dat vertelt de daadwerkelijke winnares van de RTL 4-show aan Spits. Philippo kon het niet geloven. “Ik had wel door dat ik hard moest gaan werken bij de liveshow. Ik was er van overtuigd dat Johannes zou gaan winnen. Ik snap de hype om hem. Het is een ontzettend innemende, leuke jongen die de mensen met zich mee krijgt“, vertelt ze.

Er was veel kritiek op het feit dat Rypma zo ver kwam. “Ik begrijp ook dat er werd gezegd dat het programma The Voice heet en hij niet de beste zanger werd bevonden. Nóg niet. Toch wist ik zeker dat hij zou gaan winnen. Maar als The Voice me iets heeft geleerd, is dat je er van uit kan gaan dat je nergens van uit kan gaan.”

Philippo is er blij mee dat ze zich over liet halen voor The Voice. “Trijntje vertelde me dat ze mee deed als coach en vroeg of het niets voor mij was. Mijn antwoord? Nee, hou toch op! Angst. Maar Trijntje zei me dat ik zo’n kans nooit meer zou krijgen.”

Dat een bekende Nederlander niet iedereen kan pleasen, neemt ze nu ze bekend is op de koop toe. “Er is altijd wel een publiek dat dat wat ik doe, te gek blijft vinden. En daar doe ik het voor.








5 Reacties op “Leona Philippo dacht dat Johannes ging winnen”


 1. Peter

  Dat drama is ons gelukkig bespaard gebleven. Wat zou dat een deceptie geweest zijn. Gelukkig heeft Leona met een overtuigende meerderheid gewonnen. Nederland heeft nog wel een beetje verstand gelukkig.

 2. Huiskamer

  Dankzij “de notaris” en De Mol BV “gewonnen”.
  En snel namens De Mol BV langs alle sponsors en RTL Unilever.
  Hoe naïef moet je zijn om in dit media spektakel te trappen.
  Tip: opnemen, afspelen en bij de reclames doorspoelen.
  Mocht je gestemd hebben: Veel dank namens De Mol BV (uitslag stond toch al vast).

 3. Danny van der Sluys

  @ Huiskamer. Je Zou nu toch langzamer hand moeten weten dat John de Mol meerdere malen heeft bewezen dat het geen doorgestoken kaart is. Je loopt een beetje achter.

 4. BRAAK

  Huiskamer je hebt helemaal gelijk, alleen de simpelen van geest hebben het spelletje van meneer de Molusconie niet door.

 5. Kentjor

  Het zou mij ook nix verbazen als het hele programma van a tot z op papier stond. Ennuuu nix persoonlijks tegen Johannes best ventje, maar belachelijk dat zo iemand tot de finale kan komen terwijl er zoveel talent is uit gegaan. Denk dat de geloofwaardigheid van het programma ver te zoeken is.

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.