Nance benaderd door Duitse televisie

Foto: Elvin BoerNance is gevraagd om een tv-show op de Duitse televisie aan elkaar te praten. Dat vertelt de presentatrice, die dit jaar werd ontslagen door SBS 6, aan weekblad Party. De tv-bekendheid denkt nog over het aanbod van de Duitsers na. “Ik ben benaderd door Duitsland. Het is zó moeilijk. Het klinkt arrogant en zo bedoel ik het niet, maar misschien wil ik het wel helemaal niet. Ik zit nog in een oriënterende fase dus ik heb nog niets toegezegd“, laat de 39-jarige presentatrice weten.

Haar hart ligt naar eigen zeggen in Nederland. “Ik vind Nederland eigenlijk het fijnst. Het liefst werk ik hier, maar wie weet dat ik uiteindelijk toch besluit om ‘ja’ te zeggen tegen het aanbod.”

Er is contact geweest met de AVRO en TROS, maar dat leverde weinig op. “Er is destijds contact geweest, maar uitgebreide gesprekken hebben niet plaatsgevonden. Er is bij de Publieke Omroep een aardverschuiving aan de gang. Daarom blijft het allemaal heel moeilijk.

Recent nam ze nog wel een pilot op voor Eyeworks, het bedrijf van Reinout Oerlemans. “Ik heb een proefuitzending opgenomen die, als het goed is, wereldwijd wordt verkocht. Daarom sprak ik tijdens de opnames Engels.

De pilot wordt verstuurd naar alle vestigingen van Eyeworks zodat ze er mee op pad kunnen gaan. Spannend, maar nu is het voor mij afwachten.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen