‘Carlo en Irene behandelen kijkers als kinderen’

Foto: Nick van Ormondt

Carlo Boszhard en Irene Moors behandelen hun kijkers van Life 4 You alsof het kinderen zijn. Dat vindt de Haagse bekendheid Henk Bres, zo laat hij weten in VARAgids. Bres ergert zich aan meerdere RTL-programma’s, zowel buitenlandse als Nederlandse titels. “Ja, aan Dr. Phil. Omdat-ie dat wijf van hem altijd een hand geeft en dan samen naar huis loopt. Carlo en Irene vind ik ook niks an. De TV Kantine is super, maar bij Life 4 You voel ik me behandeld als kleuter“, zo laat hij weten.

Een andere irritante tv-persoonlijkheid vindt hij Jeroen van Koningsbrugge. “Dat soort figuren, zo nep allemaal. Ik Hou Van Holland – met dat overdreven háháháhá – vind ik ook niks.

Dan vliegt hij van de zaterdag naar de donderdag van RTL 4. “Naar wie ik ook niet kan kijken, is Derek Ogilvie. Dat is een oplichter eerste klas. Het zijn allemaal trucjes. Dan denk ik: als ik genaaid wil worden, dan ga ik wel naar de hoeren.”

Ook RTL 5’s Passie in de Polder vindt hij afschuwelijk. “Wat een wausen zijn dat! Godsamme. Dat is zó dom. Dat ze niet tegen hun eigen in bescherming worden genomen. Die lui sporen niet. Maar we kijken er graag naar, om ze uit te lachen.|

Toch zijn er ook mensen die Bres wel leuk vindt. “Loretta Schrijver doet het altijd gaaf. En Jan de Hoop ook. Dat zijn natuurlijk ook allemaal mensen waar we dagelijks naar zitten te kijken. Koffietijd, het RTL Nieuws.”

Wij houden van echte mensen. Zo’n Sylvie meis vind ik één van de irritantste kwallebabbels van de televisie.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen