Viggo Waas wil talkshow met Peter Heerschop

Foto: RTLViggo Waas zou graag een talkshow maken met collega Peter Heerschop. Dat vertelt de komediant aan Veronica Magazine. Toch weet Waas niet zeker of het er van komt. “Het grote voordeel van ouder worden, is dat je steeds beter weet wat je niet kunt. Presenteren. Dat is echt een vak apart. Ik moet een vrije rol hebben. Best jammer, natuurlijk, want ik koester nog een droom: samen met Peter Heerschop een eigen talkshow. Of ik Bram Moszkowicz aan kan pakken? Dat denk ik wel ja.

Sterker nog: Waas denkt dat hij Moszkowicz op een originele manier zou kunnen interviewen. “Weet je wat het is? Beroepsmatig bekijk ik de wereld altijd al door een satirische bril. Over Moszkowicz zijn op Twitter al alle grappen gemaakt, dus dat hoeft niet meer.”

Maar ik zou best willen weten hoe hij zich nu écht voelt, nu iedereen bij de koffieautomaat over hem praat.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen