Viggo Waas wil talkshow met Peter Heerschop

Geplaatst op do 29 nov 2012 om 12:15

Foto: RTLViggo Waas zou graag een talkshow maken met collega Peter Heerschop. Dat vertelt de komediant aan Veronica Magazine. Toch weet Waas niet zeker of het er van komt. “Het grote voordeel van ouder worden, is dat je steeds beter weet wat je niet kunt. Presenteren. Dat is echt een vak apart. Ik moet een vrije rol hebben. Best jammer, natuurlijk, want ik koester nog een droom: samen met Peter Heerschop een eigen talkshow. Of ik Bram Moszkowicz aan kan pakken? Dat denk ik wel ja.

Sterker nog: Waas denkt dat hij Moszkowicz op een originele manier zou kunnen interviewen. “Weet je wat het is? Beroepsmatig bekijk ik de wereld altijd al door een satirische bril. Over Moszkowicz zijn op Twitter al alle grappen gemaakt, dus dat hoeft niet meer.”

Maar ik zou best willen weten hoe hij zich nu écht voelt, nu iedereen bij de koffieautomaat over hem praat.”








16 Reacties op “Viggo Waas wil talkshow met Peter Heerschop”


 1. Super Grover

  Erland wilde toch late night entertainment op RTL4? Ze hebben ‘Mannen van een zekere leeftijd’ er ook doorheen gekregen bij Erland, dus zeker het proberen waard!

 2. Piet Veerboot

  Ik heb net gehoord dat RTL een aparte zender voor ze opricht: RTL9 :-)

 3. TERMINATOR

  Hele legerscharen van BN-ers/wannebe BN-ers/artiesten/quasi artiesten/presentatoren/ quasi presentatoren, rollen over elkaar heen om een “talkshow” te mogen maken voor RTL, zo wanhopig gewenst door Erland Galjaard, die het premature verlies van Matthijs maar niet kan verwerken. Forget it, ladies & gentlemen. Er zijn reeds onverslaanbare talkshows bij de PO: P&W, DWDD, Knevel & vd Brink, Eva Jinek is een rijzende ster, etc., etc., onhaalbare kwaliteit voor de commerciëlen. Geen juiste mensen, geen inhoud, geen commitment, geen juiste mentaliteit, geen creativiteit, nep-integriteit omdat er reclamegeld binnengeharkt moet worden. Moet ik nog doorgaan ? Het is toch duidelijk ? Britt & Imke zijn toch het maximaal haalbare voor RTL ?

 4. RJ

  *gaap* Word je nu nooit eens moe van jezelf Terminator? Ik lees je berichten niet eens, het is zo voorspelbaar allemaal wat je typt.

 5. Frank

  @ RJ, Ik lees het ook al niet eens meer die berichten van Terminator. Hij heeft echt het gevoel dat hij dingen kan veranderen met zijn zure “mijn leven is iets anders verlopen dan ik wilde” meningen. Het is een triest persoon, waar ik echt medelijden mee heb. Dus van mij mag hij posten, maar het beste is om hem te negeren.

 6. wauter

  Wat is er nou zo leuk aan Peter Heerschop?

 7. josti

  wat een OPPER-JOSTI die Viggo

 8. Beck

  @wauter
  Dat hij nauwelijks op tv komt.

 9. Beck

  @RJ

  Haha, ik dacht dat ik de enige was. Ik las de eerste vijf woorden en toen wist ik genoeg. Ik ben totaal geen PO- of CO-fan, dus dit soort berichten kunnen me gestolen worden. Het mooiste is dat Terminator zich waarschijnlijk de haren uit de kop ergert tijdens het schrijven, dus de enige die ie ermee heeft is zichzelf.

 10. Tinus Tulp

  Er was toch al spraken of een gerucht dat ze iets op RTL 7 zouden doen ?

 11. Bart V. kijkt tV

  Misschien leuk om te combineren met het team van V.I. – 3x per week over voetbal en de overige dagen de heren Waas & Heerschop. Na de film, vanaf half 11 tot half 12 op RTL 7. Schrap dan gelijk dat V.I. half uurtje om half 8, is er gelijk budget.

 12. TERMINATOR

  The truth is hard to swallow. (Vrij vertaald voor simpele RTL-geesten: De trut is hard voor de zwaluw.)

 13. Anoniem

  Beetje vermoeiend al die openbare sollicitaties…. terwijl de heren te zien zijn bij RTL, DURF eens bij de baas naar binnen te stappen in plaats van je wensen enkel via de roddelmedia naar buiten te brengen

 14. Martijn

  @Bart: Goed idee inderdaad! Programma onder de naam: 4 met vrienden

 15. BRAAK

  Peter Heerschop is een de Mol holmaat, slijmbal!!!

 16. Scoob

  Ze zijn al een tijdje niet leuk meer.

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.