SBS-opperhoofd Georgette Schlick in DWDD

Georgette Schlick, de grote baas van SBS, zit vrijdag in de media-uitzending van De Wereld Draait Door. Net als de andere gasten, blikt ze in de special terug op de mediagebeurtenissen van de afgelopen maand. Dat heeft de VARA laten weten. SBS heeft een turbulente maand achter de rug. De hypnoseshow met Rick en Ron Brandsteder werd van de buis gehaald, Bridget Maaslands Menu van Oranje degradeerde en op 16 november behaalde SBS 6 historisch lage kijkcijfers. 

Tegelijkertijd kijkt SBS 6 ook terug op successen als De Lijf Show, Dokter Tinus en Sterren Springen, en deze week hield SBS vol optimisme haar winterpresentatie. De zendergroep belooft in 2013 ‘als een doldwaze’ uit de startblokken te komen.

Genoeg om over te praten met Schlick, die naast haar aan tafel onder meer Erica Terpstra vindt. Zij zal vertellen over het succes van de natuurserie Earthflight.

Voor het eerst in tijden is Marc-Marie Huijbregts weer tafelheer.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen