Opnieuw hitrecord voor Sandra uit The Voice

Sandra van Nieuwland uit The Voice of Holland schrijft voor de tweede week op rij hitlijstgeschiedenis. Ze staat nu op de eerste drie plaatsen van de GfK Single Top 100 en dat is een Nederlandse artiest nog nooit gelukt. Dat heeft RTL vrijdag laten weten. Met een derde nummer 1-hit tijdens een lopend seizoen van The Voice evenaart ze bovendien het record van Ben Saunders, de winnaar van het eerste seizoen. Met nog een paar afleveringen te gaan, kan ze dit record verbreken.

Van Nieuwland stootte zichzelf vrijdag van de koppositie met haar laatste single Beggin’. Met Keep Your Head Up staat ze nu op nummer twee, terwijl More, eveneens een oud-nummer 1, op de derde positie terecht is gekomen.

Op dit moment staan 16 van de 100 noteringen in de Top 100 op naam van kandidaten uit The Voic eof Holland. Naast Van Nieuwland hebben ook Barbara Straathof en Floortje Smit drie hitnoteringen per persoon.

Tessa Belinfante en Marjet van den Brand staan elk op twee plaatsen en ook Leona Philippo, Ivar Oosterloo en Maame Joses hebben een hit.

Vanavond is de vierde live show van The Voice of Holland.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen