‘Derek Ogilvie maakt van RTL 4 slodderzender’

Foto: RTLHet is merkwaardig dat RTL 4 al jaren een prominent podium biedt aan medium Derek Ogilvie. Dat vindt tv-recensent Marcel Peereboom Voller, schrijft hij vrijdag in De Telegraaf. Sloddertelevisie, noemt Voller het. “Sloddermedium Derek Ogilvie is al vaker ontmaskerd, heeft meerdere boeken geschreven, dvd’s uitgebracht, theatertournees gedaan en tv-programma’s gemaakt. Al heeft hij nog nooit spijt betuigd: we kunnen rustig stellen dat Ogilvie het slodderen heeft uitgevonden.”

Het is niet alleen slordig gemaakt, maar de kijker wordt ook nog eens opzettelijk belazerd, vindt Voller. “Het gekke is dat hij desondanks ongestoord zijn gang kan blijven gaan op RTL 4En dat maakt van RTL 4 dan weer automatisch een slodderzender.”

Donderdag nog noemde de bekende wetenschapper Freek Vonk de programma’s van het Schotse medium ‘verwerpelijk’.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen