Marijke Helwegen gevraagd voor Strictly 2

Marijke Helwegen zei al ‘nee’ tegen het eerste seizoen van Strictly Come Dancing, maar is nu wederom gevraagd om mee te doen aan de AVRO-show. Dat zegt de societyster in Weekend. Voor het eerste seizoen benaderde Reinout Oerlemans 250 BN’ers, waarvan er 30 positief reageerden en 9 de live shows haalden. Nu is hij op zoek naar nieuwe kandidaten. “Ik ben nu wéér gevraagd, maar dat ga ik wéér niet doen. Zie je mij al trillend de wals dansen? Nee toch!“, roept Helwegen.

Vorig jaar al zei Helwegen geen voordeel te hebben van deelname aan de show. “Als je nou heel jong en mooi bent vinden ze je leuk, maar als je wat ouder bent moet je wijs zijn. Ik heb niks te winnen met zo’n programma.

Het is niet bekend wanneer de tweede serie begint.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen