Nelleke van der Krogt kan zonder tv

Foto: AVRONelleke van der Krogt zal er geen nacht van wakker liggen als ze niet meer op het televisiescherm te zien is. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Privé. Het duurt niet lang meer voordat Van der Krogt met pensioen gaat. “Ik heb werkelijk geen idee of ik dan nog iets met televisie wil doen. Ik heb er geen behoefte aan om de afwezigheid van oudere vrouwen op televisie te compenseren. In zijn algemeenheid halen mannen meer identiteit uit ‘op televisie zijn’.

Bij vrouwen ligt dat volgens haar anders. “Vrouwen zijn minder ijdel en hebben in het algemeen veel minder moeite met wat er na het pensioen komt. Mannetjes blijven maar zitten; die moet je bijna wegschieten.”

Vrouwen vinden het niet doodeng om 65 te zijn en iets buiten die omroep te doen.”

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen