Nelleke van der Krogt kan zonder tv

Geplaatst op do 29 nov 2012 om 14:51

Foto: AVRONelleke van der Krogt zal er geen nacht van wakker liggen als ze niet meer op het televisiescherm te zien is. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Privé. Het duurt niet lang meer voordat Van der Krogt met pensioen gaat. “Ik heb werkelijk geen idee of ik dan nog iets met televisie wil doen. Ik heb er geen behoefte aan om de afwezigheid van oudere vrouwen op televisie te compenseren. In zijn algemeenheid halen mannen meer identiteit uit ‘op televisie zijn’.

Bij vrouwen ligt dat volgens haar anders. “Vrouwen zijn minder ijdel en hebben in het algemeen veel minder moeite met wat er na het pensioen komt. Mannetjes blijven maar zitten; die moet je bijna wegschieten.”

Vrouwen vinden het niet doodeng om 65 te zijn en iets buiten die omroep te doen.”
8 Reacties op “Nelleke van der Krogt kan zonder tv”


 1. Mediaprak

  OFF TOPIC. BNN & Vara verhuizen van Hilversum naar Amsterdam. Culturele afdelingen van Avro gaan samen met AT5 naar voormalig Filmmuseum in Vondelpark. Overige afd. Van Avro gaan samen met Tros naar huidig ‘RN Wereldomroep pand aan Witte Kruisweg. Ook Ncrv en KRO zijn opzoek naar nieuwe lokatie. Leegstand dreigt voor kollosaal AKN pand aan ’s Gravenlandseweg.

 2. Bernd

  @Mediaprak

  Weet je ook waar BNN & VARA gaan zitten?

 3. Jeep

  @Mediaprak @Bernd: Ja, daar ben ik ook heel erg benieuwd naar……

 4. K.Baal

  Komt dat even goed uit,want ik kan wel zonder Nelleke. Wanneer vertrek je??

 5. joost

  ik hoor een cynische noot,jaloers dat mannen wel na hun 65ste op tv te zien zijn terwijl vrouwen vaak weg moeten,tja vrouwen pronken vaak met hun uiterlijk en als je dan oud wordt dan wordt je nu eenmaal afgeschreven.
  kijk jan mulder mag best zijn mening geven na zijn 65ste maar als tatjana na haar 65ste met meningen gaat komen dan zitten wij daar niet echt op te wachten mvr van der krogt.

 6. Ineke

  Wat een leuke vrouw is die Nelleke toch! EN gelijk heeft ze er zijn er al veel te veel die zo nodig moeten niet waar mevrouw Brard?

 7. Que

  Hulde aan de Photoshopper die toch nog iets fatsoenlijks van Nelleke Gedrocht wist te maken. Nu nog iemand die goed met audio om kan gaan en dat stichtelijke gereformeerde toontje uit haar stem kan “slopen”.

  De rillingen lopen over mijn rug als Nelleke Gedrocht in beeld komt, en als ze dan ook nog eens haar mond opendoet…… Brrrrrrr….

  Nee, geef mij dan de Antiques Roadshow (het origineel) maar. Beter van opzet, betere terzakekundige presentatoren en beter in beeld gebracht.

 8. ton

  De teneur van dat stukje is, is dat ze al een schop onder haar gat heeft gehad….mark my words!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.