Jerney Kaagman teleurgesteld in Idols-collega’s

Jerney Kaagman is teleurgesteld in haar oud-collega’s van Idols. Bijna geen van hen heeft iets laten weten nadat ze in de media heeft onthuld dat ze de ziekte van Parkinson heeft. Dat vertelt het ex-Idols-jurylid in weekblad Weekend. Kaagman werkte bij Idols samen met sterren als Eric van Tijn, Henkjan SmitsGordonJohn EwbankMartijn KrabbéReinout Oerlemans en Wendy van Dijk. “Van twee collega’s van Idols heb ik iets gehoord, van de anderen niet“, zo laat ze weten.

Er worden door Kaagman geen namen genoemd. “Laat ik maar niet zeggen van wie ik niks gehoord heb… De mensen die mij niet aardig vinden, schrijven of mailen me kennelijk niet.”

Tijdens haar Idols-tijd beweerden critici al dat Kaagman de ziekte had, maar nooit trad ze ermee naar buiten. “Ik heb het vijf jaar geheim gehouden. In Weekend heb ik het met de rest van Nederland gedeeld. Sindsdien is er een last van me afgevallen. Ik vind het nu prettig dat iedereen het weet.”

Anderen dan haar Idols-collega’s hebben haar wel massaal gecontacteerd. “Ik ben overladen met bloemen en fijne reacties, ook van mensen die zelf Parkinson hebben en die het geweldig vinden dat ik nu ook iets kan betekenen door boegbeeld te worden van de Nederlandse Parkinson Vereniging, zoals Michael. J. Fox dat voor de Amerikaanse organisatie is.”

Heel veel mensen die ik lang niet heb gezien, komen naar me toen en zeggen: respect, fantastisch!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen