Laura Ponticorvo in gesprek met RTL

Geplaatst op wo 28 nov 2012 om 15:02

Laura Ponticorvo, bekend van de RTL 5-realityshow Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde, is in gesprek met RTL over haar tv-carrière. Dat vertelt de realityster in weekblad Party. Ponticorvo is ambitieus. “Het liefst wil ik groot worden als presentatrice. RTL heeft mij omarmd. De komende tijd wordt er gebrainstormd. What’s next?, is een vraag die daarin centraal staat. Voor mij is het een kwestie van goed nadenken en het maken van de juiste keuzes. Er komt zoveel op mijn pad.”

Sinds haar deelname aan ‘Vieze Vette’ begint Ponticorvo een bekende Nederlander te worden. “Ineens word ik herkend op straat en willen mensen met me praten en op de foto. Het is apart, maar tegelijkertijd ook héél erg leuk.”

Ponticorvo dacht mee te doen aan een datingshow, totdat bleek dat ze een geldbedrag kon winnen als ze haar familie ervan wist te overtuigen dat ze met de ‘vieze vette’ Dennis zou gaan trouwen. Wat ze niet wist, is dat hij een acteur is.

Ze deed onder meer voor de aandacht mee. “Omdat ik al vier jaar vrijgezel was en ook nog eens dol ben op tv en graag verder zou willen in de showbizz, vond ik dat ik de kans moest aangrijpen. Ik dacht: ‘Lau, één en één is twee.’”

Ik had oprecht de hoop om er een leuke vent aan over te houden, maar ik kan ook niet ontkennen dat ik tevens mijn zinnen heb gezet op een carrière in de tv-wereld. Sowieso moest ik er niet aan denken om ‘nee’ te zeggen tegen het geldbedrag dat ik kon overhouden aan mijn medewerking.”

Wat gaat ze doen met het prijzengeld van 50.000 euro? “Misschien boek ik een vakantie. Ik wil sparen. De ene maand heb ik veel klussen en de andere maand helemaal niks. Daarom is het slim om een goede buffer te hebben.”
39 Reacties op “Laura Ponticorvo in gesprek met RTL”


 1. Robin D.

  OMG..

 2. Eva

  OMG……..

  En de ene maand heb ik veel klussen en de andere maand helemaal niks. Wat voor een klussen? Waar verdient deze Laura haar geld mee, wat is haar professie?

  Laat iemand haar in godsnaam uit de droom helpen dat er geen grote televisie carriere voor haar in zit……..

 3. P

  “Ik dacht: ‘Lau, één en één is twee.’”

  Wow, een multi-talent. Reality-ster en rekenkundig onderlegd, wat willen we nog meer?

 4. Marvin

  Super leuke meid! hopelijk doet ze mee met de nieuwe Echte meisjes!

 5. Marc E. Putto

  Geweldige vrouw met haast bedwelmend mooie lach op ’t gelaat.
  Kan een hele grote worden in televisieland, mits dit gedoseerd en met adequate begeleiding geschiedt..
  Nogmaals, uitstraling is belissimo en on-Nederlands fijn!

 6. Anoniem

  Ulgh ze doet me denken aan kim kardashian

 7. Elya

  Leuk, ben benieuwd hoe ze het eventueel zou doen als presentatrice, in ieder geval beter dan Britt & Ymke bij elkaar.
  Zij misschien X-Factor presenteren :D

 8. Elya

  Gewoon als nieuw fris gezicht, zou dat best goed kunnen zijn.

 9. D@@N

  Ik was best geschrokken van haar ouders en opvoeding. Dat waren typisch van die rijkelui-mensen, die lekker gaan golfen en mensen die wat zwaarder zijn dan normaal lekker fel op hun plaats zetten alsof het varkens zijn…

  Laura is natuurlijk zo’n meisje wat overal mee wegkomt met haar uiterlijk, neplachje en aanstellerij (enigskind).

  Sorry voor de negativiteit, maar met haar wordt het nooit wat in de tv wereld.

 10. Anoniem

  Ze is een aandachts ho blij dat ze het zelf ook toe geeft

 11. dave

  Ze deed mee aan xfactor oh my god check youtube wat was ze slecht Hahahahah

 12. !#Michael#!

  Offtopic:

  Is Star Trek op RTL7 een tv primére vanavond? Dan zouden ze daar nog wel eens onverwacht goed mee kunnen scoren.
  Geen voetbal en het is n super strakke film, veel beter dan de oude Star Trek films die meer uit gerekte afleveringen waren!

 13. Vic

  !#Michael#!
  Wed 28 Nov 2012 om 16:58

  Nee, is geen premiére. Is al 2x eerder op Rtl5 Uitgezonden.

  1e keer tegenover The Voice: 280.000 kijkers, en daarna nog een keer zonder concurrentie: 460.000 kijkers. Dus ik verwacht nu ook zoiets, is inderdaad een zeer fijne film, zomer 2013 komt deel 2 uit: Star Trek Into Darkness.

 14. Elya

  D@@N
  Kan zij er wat aan doen dat zij op die manier opgevoed is?

 15. Anoniem

  Leuk nieuws, ik vond het na de finale van mvvvv al zonde dat we niks meer van der zouden zien.

 16. Jaap

  Hartstikke leuke meid. Beetje vreemd ook om haar af te rekenen op het feit dat haar moeder steeds zei dat die Dennis te dik was. Zijzelf heeft die woorden nooit in de mond genomen.

  @D@@N
  Enigst kind? En haar twee broers zijn boerderijdieren of zo? Als je er niks van weet, zet jezelf dan niet voor lul door stoer mee te kletsen en onwaarheden te spuien.

  @Eva
  Ze speelt in musicals.

 17. Pierre Cul

  Ik vond haar mooier en echter dan Anorexia-Wendy of Botox- de-mol..

 18. molly de rat

  waarom blijven ze een crimineel met een belastingschuld van 2,5 miljoen als deskundige uitnodigen bij RTL boulevard?
  Waar ligt de grens voor Albert?

 19. Zeven

  Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde was een fantastisch programma, mede omdat het een goede weergave was van hoe dom dit meisje is. Ze heeft wel een enorme gunfactor, het is een leuke meid. Ik zie haar misschien wel een dating show op RTL5 presenteren.

 20. Acht

  @Zeven

  Dit meisje is verre van dom. Misschien dat jij te dom bent om dat in te zien? Maar ja, domme mensen noemen andere mensen maar wat graag dom zodat ze niet bij hun eigen domheid hoeven stil te staan…

 21. Eva

  Hahaha Acht: lees even goed wat jij schrijft!!

 22. Acht

  Ik schrijf ‘misschien’. Maar misschien ben jij te dom om begrijpend te lezen?

 23. D@@N

  @Jaap met “enigskind” bedoelde ik de enige dochter.

 24. klaplong

  D@@N, jij bent echt geweldig.

 25. klaplong

  Met geweldig bedoelde ik de grootste randdebіel van het fοrum.

 26. Weezer

  @Acht Wijsneus!

 27. DikkeMik

  eindelijk een programma die niet door de mand valt bij de kijkers lol

 28. Den Draaiert Joost

  Ben ik nou de enige die zag dat dit programma volledig gescript was en dat ook het meisje en haar ‘ouders’ wisten dat ze meespeelde? Kom op zeg!

 29. BASB

  “bekende nederlander…” Ze bedoeld dat ze af en toe herkent wordt op straat
  Rtl heeft constant een aantal starters onder contract staan waarmee gekeken wordt wat ze er ermee kunnen doen. Wil niks zeggen. Uiteindelijk breekt er daarvan eens in de 5 jaar eentje serieus door. De rest strand met een eenmalige serie en zien we niet meer terug. De komende tijd wordt er gebrainstormd. Die valt in de categorie “ik ben nummers aan het schrijven met een producer” van de zanger zonder optredens…..

 30. Eva

  En kan iemand mij vertellen welke musicals zij speelt? Ik heb er even een paar minuten gegoogled, maar ik kan niets anders terug vinden dat ze mee gedaan heeft met Xfactor en assistente is geweest van een illusionist.

 31. vinn

  Ze past wel bij rtl5, ze zal vast wel mee doen met de nieuwe reeks echte meisjes en daarna ziet rtl wel verder. Ik ben een voorstander van om reality sterren een kans te geven. Paulien vind ook een talentje maar rtl geeft haar maar niks om handen. Ik denk dat Laura lekker bij rtl5 een jaar of twee moet zitten en dan zo door kan na rtl4 voor grotere progammas

 32. Vincent

  Nep….tot aan de wimpers toe!

 33. Wiebe

  Sorry hoor, maar ze komt op mij toch vooral over als een over het paard getild prinsesje dat altijd alles gekregen heeft wat ze wilde, met name aandacht. Iemand die denkt dat haar ook als volwassene allemaal aan zal blijven waaien. Best leuk om te zien, best lief & aardig, en kan best een beetje zingen, maar niet getalenteerd en uitgesproken genoeg om een kans te maken. Jammer dat die belspelletjes er niet meer zijn – dat was wel wat voor haar geweest…

 34. Anoniem

  Waarom wil iedereen die in aan dom reality programma heeft meegedaan een eigen programma?
  Totaal geen talent deze mensen.

 35. Mediaprak

  Naar aanleiding van succes van “Moeder ik wil bij de revue” misschien iets voor SBS6 (Talpa, even opletten!) “Moeder ik wil op de TV”.

 36. bibi

  Non talent, een aandachts ho.

 37. Delano

  Ponticorvo volgt naadloos op Britt en Ymke: nu gevierd, straks in het ergste geval werkloos thuis.

  Ik gun iedereen succes, maar je kunt jezelf niet in zeer korte tijd opblazen.

 38. Annastisia von Beaverhouse

  Van mij mag ze komen, denk wel dat zij talent heeft.

 39. elske

  Deze Oma heeft al je uitzendingen gezien, met die vieze vette verloofde. Heb er van genoten en ook de kijkcijfers spreken voor zich ! Lieve Laura wat heb ik ook genoten van je lieve vader en moeder ! Hoop je gauw in een ander goed programma te zien ! Weg met Brard, Paaij, Tooske, etc.!! Wij willen Jineks en Lauras, Wij willen kwaliteit en niet die opgespoten meiden waar we het nu soms mee moeten doen !!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.