Laura Ponticorvo in gesprek met RTL

Laura Ponticorvo, bekend van de RTL 5-realityshow Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde, is in gesprek met RTL over haar tv-carrière. Dat vertelt de realityster in weekblad Party. Ponticorvo is ambitieus. “Het liefst wil ik groot worden als presentatrice. RTL heeft mij omarmd. De komende tijd wordt er gebrainstormd. What’s next?, is een vraag die daarin centraal staat. Voor mij is het een kwestie van goed nadenken en het maken van de juiste keuzes. Er komt zoveel op mijn pad.”

Sinds haar deelname aan ‘Vieze Vette’ begint Ponticorvo een bekende Nederlander te worden. “Ineens word ik herkend op straat en willen mensen met me praten en op de foto. Het is apart, maar tegelijkertijd ook héél erg leuk.”

Ponticorvo dacht mee te doen aan een datingshow, totdat bleek dat ze een geldbedrag kon winnen als ze haar familie ervan wist te overtuigen dat ze met de ‘vieze vette’ Dennis zou gaan trouwen. Wat ze niet wist, is dat hij een acteur is.

Ze deed onder meer voor de aandacht mee. “Omdat ik al vier jaar vrijgezel was en ook nog eens dol ben op tv en graag verder zou willen in de showbizz, vond ik dat ik de kans moest aangrijpen. Ik dacht: ‘Lau, één en één is twee.’”

Ik had oprecht de hoop om er een leuke vent aan over te houden, maar ik kan ook niet ontkennen dat ik tevens mijn zinnen heb gezet op een carrière in de tv-wereld. Sowieso moest ik er niet aan denken om ‘nee’ te zeggen tegen het geldbedrag dat ik kon overhouden aan mijn medewerking.”

Wat gaat ze doen met het prijzengeld van 50.000 euro? “Misschien boek ik een vakantie. Ik wil sparen. De ene maand heb ik veel klussen en de andere maand helemaal niks. Daarom is het slim om een goede buffer te hebben.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen