SBS 6 programmeert Sterren Dansen ‘agressief’

Foto: TROSHet programmeren van het nieuwe seizoen van Sterren Dansen op het IJs op de vroege zaterdagavond is ‘een agressieve strategie’. Dat heeft SBS 6-baas Remko van Westerloo laten weten op zijn perspresentatie. Sterren Dansen zal wekelijks om zeven uur beginnen, vroeg voor groot zaterdagamusement. “Het is uitzonderlijk, in Nederland is dit niet eerder geprobeerd met dergelijk amusement. Ouders kunnen er zo samen met hun kinderen naar kijken“, aldus Van Westerloo.

Het is volgens Van Westerloo ook een mooie lead-in voor de rest van de zaterdagavond. Sterren Dansen zal namelijk een tv-avond vormen met het nieuwe programma De Grote Vakantieshow van Marc Klein Essink.

De nieuwe Sterren Dansen op het IJs wordt gepresenteerd door Gerard Joling en Tess Milne.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen