Hero Brinkman in Net5-realityshow Sabotage

Hero Brinkman, ex-Kamerlid voor de PVV, is één van de kandidaten die meedoen aan de nieuwe realityshow Sabotage op Net5. Ook Ben Saunders en Manuel Broekman zijn gestrikt door de makers. Dat heeft Net5 bekendgemaakt. Er doen in totaal tien BN’ers mee aan de kruising tussen Expeditie Robinson en Wie is de Mol. Ook van de partij zijn Liza SipsRosalie van BreemenInge de BruijnSylvia Geersen, Edith Bosch en Jeffrey Wammes.

De BN’ers verblijven in het door Erik van der Hoff gepresenteerde programma drie weken lang in een luxueuze villa in Thailand. Tussen de deelnemers bevindt zich een saboteur, die net als bij Wie is de Mol de geldopdrachten van de groep onopvallend moet saboteren.

Erik van der Hoff in Spits: “Natuurlijk vind ik het niet erg dat mensen dit programma zullen vergelijken met Wie Is De Mol? Het was zelf ook het eerste waar ik aan dacht. Maar het is wel anders.

Het spelletje gaat namelijk ook door buiten de opdrachten om. Dat is bij Wie Is De Mol? ook zo, maar daar ziet de kijker dat niet. Hier is de camera er steeds bij.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen