VI Vandaag vervangt sportrubriek RTL Sport Inside

Foto: RTLRTL 7 stopt met de dagelijkse rubriek RTL Sport Inside. Op maandag begint de zender ter vervanging met VI Vandaag, dat nauwere banden heeft met het blad en de talkshow Voetbal International. Dat meldt RTL woensdag. VI Vandaag concentreert zich, in tegenstelling tot Sport Inside, vooral op voetbal. “RTL Sport Inside zat qua kijkcijfers op het zendergemiddelde, met VI Vandaag hopen we daar bovenuit te komen omdat voetbal over het hele jaar meer leeft“, legt een zegsman uit.

In VI Vandaag wordt gebruik gemaakt van de kennis van de redactie van het weekblad Voetbal International, inclusief die van hoofdredacteur Johan Derksen en journalist Iwan van Duren. Hoewel de rubriek zich vooral op voetbal richt, komen de overige sporten nog wel voorbij in een ‘kort overzicht’.

De presentatie is net als bij Sport Inside in handen van Wilfred Genee, die op de Voetbal International-avonden wordt vervangen door Koert Westerman.

Waar Sport Inside nog om 19.00 uur begon, zal VI Vandaag vanaf maandag elke werkdag om 19.25 uur te zien zijn.

RTL Sport Inside heeft het twee maanden uitgehouden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen