Jort Kelder vindt media te lief voor Bram Moszkowicz

Jort Kelder vindt dat Bram Moszkowicz met fluwelen handschoenen aangepakt wordt door de media. Dat vertelt de journalist op 3FM. Kelder heeft het idee dat de media het overdreven vinden dat hij levenslang uit zijn ambt is gezet. “Ze noemen hem de ‘beste advocaat van Nederland’. Hij heeft 80 procent van zijn zaken verloren. Zullen we gewoon even naar de feiten kijken? Je hoort mij nu alweer opgewonden worden, maar dat komt omdat ik me erger aan de media. Die praten elkaar na.

In de journalen stak Geert Wilders de loftrompet over Moszkowicz. “Zie nou die domme domme Wilders. Die roept: ‘Hij blijft voor mij de beste advocaat van Nederland.’ We hebben het afgelopen jaar eens uitgezocht hoeveel zaken hij nou eigenlijk gewonnen heeft.”

De voormalig Quote-baas heeft wel een idee waarom de media weglopen met de strafpleiten. “Het is een totaalgebrek aan juridische kennis. Een gebrek aan kennis en luiheid van journalisten om vonnissen te lezen. Om zich gewoon een keer in zo’n zaak te verdiepen.

Dinsdag zat Moszkowicz bij Pauw & Witteman. “Pauw & Witteman hebben hem het afgelopen jaar zo’n podium gegeven en volledig kritiekloos. Die twee zijn te lui om de stukken te lezen. Laat ze dat eens een keer doen.

Ik denk dat hem een grote toekomst als tv-presentator wacht. Zoals jullie weten, en ik als geen ander weet, hoef je daar niet veel voor te kunnen.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen