Van der Vorst organiseert voorvertoning Ziet Sterren

Foto: RTLPeter van der Vorst gaat ‘ergens in het midden van het land’ een voorvertoning houden van een interview dat hij opnam met de boyband One Direction voor zijn RTL 4-show Van der Vorst ziet sterren. Dat heeft de presentator woensdag laten weten. Van der Vorst geeft driehonderd kaarten weg voor het mini-evenement op donderdag. Om stomverbaasde fans te voorkomen, benadrukt de presentator: “Het gaat om een item van twintig minuten en de leden van de band zijn zelf níet aanwezig.

Het doel van de preview is om te ‘laten zien hoe populair de groep inmiddels ook in Nederland is’. “Beelden van deze voorvertoning zullen ook worden gebruikt in het item dat op televisie te zien is en Peter van der Vorst zal ook een aantal fans uit het publiek interviewen.”

De bewuste aflevering komt op 9 november op de buis.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen