Veronica staakt late night-soap The Young Ones

Veronica stopt per direct met de dagelijkse late night-soap The Young Ones. Dat heeft een woordvoerster van de tv-zender laten weten. The Young Ones heeft het twee weken uitgehouden. “The Young Ones scoort helaas beneden verwachting en daarom is besloten om het programma per aanstaande maandag niet meer uit te zenden. We vinden het vooral ook erg jammer voor de kandidaten en de makers. Helaas horen dit soort teleurstellingen bij het televisievak“, vertelt ze.

De SBS-zenders lanceren dit seizoen ontzettend veel nieuwe titels en dat er sommigen mislukken is vooraf ingecalculeerd, benadrukt ze. “Zoals we al eerder aan hebben gegeven, proberen we veel en nemen we risico’s, maar het is zeker niet gezegd dat alles zal lukken.”

The Young Ones is een real life soap over een groep jongeren in Amsterdam, maar bevat fictieve verhaallijnen. Tijdens de eerste uitzendweek keken er gemiddeld 133.000 mensen. Afgelopen week waren dat er 121.000 mensen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen