EO wil niet verder met Het Familiediner-kok Sandra

De EO beëindigt de samenwerking met Het Familiediner-kok Sandra Ysbrandy, omdat ze sinds dit seizoen ook de huiskok is van de RTL 4-show Carlo & Irene: Life 4 You. Dat meldt RTL Boulevard. Aanvankelijk zou Ysbrandy ook gewoon blijven koken in de EO-show en dat wilde producent Skyhigh TV ook graag, maar de omroep gooide roet in het eten. Zij geven aan dat “mensen soms een stap maken in hun carrière” en noemt dat de reden van het vertrek van Ysbrandy.

Na het vertrek van Rudolph van Veen in Life 4 You kwam er een vacature vrij in de keuken. Ysbrandy deed auditie en kreeg de job.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen