John drong Alles Is Liefde op aan Johnny

Foto: SBSJohnny de Mol kreeg zijn nieuwe SBS 6-show Alles is Liefde opgedrongen van zijn vader John de Mol, tevens mede-eigenaar van SBS. Dat vertelt de presentator in Veronica Magazine. De Mol was niet meteen enthousiast. “Nee, niet meteen. Maar ik ben er een beetje ingestonken. Mijn vader belde me op. Hij zei: ‘We gaan een nieuw programma maken. Ik zat met een paar bazen en jouw naam viel een paar keer’, waardoor hij me een beetje een goed gevoel probeerde te geven.”

Tijd om zelf een overweging te maken, had De Mol niet. “De volgende dag had hij mijn agent al gebeld, zo van: dan en dan, zus en zo. Dus ik zei: ‘Maar ik ben niet eens officieel gevraagd!

De programmamaker wist niet eens of hij wel tijd heeft, vervolgt hij in VARAgids. “Ik was ook nog een film aan het draaien met Najib Amhali, die net klaar is trouwens. En nog een film met Anna Drijver en Susan Visser, dus ik wist even niet hoe ik dat moest gaan doen.

“Ik was net terug van Waar is De Mol?, seizoen zes, acht reizen achter elkaar. Maar voor ik het wist, was ik al ingeroosterd.”

Alles is Liefde begon vorige week met een aardige 628.000 kijkers. De tweede aflevering is woensdag om 20.30 uur.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen