Tess Milne niet teleurgesteld in Gerard Joling

Tess Milne vindt het niet vervelend dat Gerard Joling tijdens de opnameperiode van Sterren Springen op Zaterdag steeds riep dat hij Nance zo mist. Dat vertelt de presentatrice in Televizier. Joling vond Milne ‘een poppetje op beeld, maar wel uit een andere generatie’. “Hij gebruikt het woord ‘poppetje’ heel vaak en ik kan me niet voorstellen dat hij daar iets mee bedoelde. Tussen ons gaat het heel soepel. Natuurlijk kom ik uit een andere generatie en moet ik nog veel dingen leren, maar het klikt.

In de media werd Milne wel omschreven als de nieuwe Nance. “Ergens had ik dat al verwacht. Gerard heeft jarenlang met Nance gewerkt en ineens kwam ik de hoek om zeilen. Ik vind het niet meer dan logisch dat daarop werd ingesprongen. Ik ben me bewust van het feit dat iedereen een mening over je heeft als je voor een grote zender gaat werken.

Van negatieve commentaren probeert Milne zich niet te veel aan te trekken. “Soms krijg je positieve reacties, maar er zitten ook negatieve commentaren tussen. Ik heb geprobeerd het maar zo veel mogelijk over me heen te laten komen.”

Sterren Springen was Milne’s eerste tv-hit ooit. “Van mij mag het zo blijven doorgaan. Ik ben nog steeds druk bezig met het maken van programma’s voor Veronica. Daarnaast worden er goede gesprekken gevoerd over de toekomst, maar daar kan ik nog niet te veel over zeggen.

Eigenlijk is dit als een orkaan over me heen gekomen en moet ik het zelf ook nog een beetje op een rijtje zetten.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen