Pauw en Witteman: ‘Samen uit, samen thuis’

Foto: VARAJeroen Pauw en Paul Witteman willen hun talkshow Pauw & Witteman niet alleen of met een ander voortzetten, als één van de twee stopt. Dat vertelt het duo in de VARAgids. Het gerucht gaat dat de VARA-talkshow na dit seizoen stopt. “Samen uit, samen thuis. Of we er nog een seizoen aan vast plakken, daar gaan we eind van het jaar over praten. Maar ik weet wel zeker dat ik na Pauw & Witteman nog andere programma’s ga maken. Die doe ik dan in mijn eentje“, aldus Witteman.

Pauw sluit zich aan bij zijn collega. “Dit is óns programma. Dan kun je niet daarna in je eentje doorgaan. En ik kan me in alle oprechtheid niet voorstellen dat het volgend seizoen ineens Pauw & Een Ander is.

Van onenigheid is geen sprake. Pauw komt zelfs bij Witteman op zijn verjaardag. “Jeroen wel op die van mij, maar ik geloof dat Jeroen geen mensen uitnodigt op zijn verjaardag. Ik reken Jeroen wel tot mijn vrienden. Wij werken zoveel samen, delen kritiek én lof, dat kun je alleen doen met iemand die je ook op menselijk vlak waardeert.

Pauw legt uit: “Ik probeer dan het land uit te zijn. Een presentator is weliswaar niet anders gewend dan in de belangstelling staan, maar ik blijf het ongemakkelijk vinden, zeker in de privésfeer.”

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen