RTL 4 royeert Bram Moszkowicz niet

RTL 4 is niet van plan om de samenwerking met Bram Moszkowicz te verbreken, nu de Raad van Discipline hem levenslang heeft geroyeerd. Dat heeft de zender dinsdag laten weten. Dat Moszkowicz zijn beroep van advocaat niet meer mag uitoefenen, stelt zijn rol als crimedeskundige in RTL Boulevard niet ter discussie. “Bram zit bij ons niet als advocaat maar als deskundige voor de crime-pijler, net als John van den Heuvel van De Telegraaf en Susanne Terporten van het OM.

Moszkowicz schuift regelmatig aan in de showrubriek. “Dat doet hij erg goed, hij weet juridische vraagstukken helder over te brengen op de kijker dus wij zijn blij met hem“, vervolgt een woordvoerder.

De topadvocaat moest voor de tuchtrechter verschijnen omdat cliënten klachten had ingediend over niet nagekomen toezeggingen, het aannemen van cash betalingen en onvoldoende rechtsbijstand.

RTL Boulevard is dagelijks om 18.35 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen