Britt Dekker gaat steeds beter om met kritiek

Britt Dekker kan steeds beter met kritiek op haar persoon omgaan. Dat vertelt de realityster aan Story. Als presentatrice van de talkshow Britt & Ymke Stellen Vragen krijgt Dekker soms behoorlijk wat commentaar over zich heen. “Die kritiek hoort erbij. Ik probeer ervan te leren. Ik lees altijd alles. En ach, tegenover elke positieve reactie staat een negatieve. Na een stomme kritiek lees ik een vrolijke, en dan ben ik weer helemaal blij! Natuurlijk ben ik ook verbaasd dat ik een talkshow heb“, zegt ze.

Wel vindt ze een eigen talkshow ‘cool’. “Ook al vind ik het steeds weer eng, want ik ben fan van bijna elke bekende Nederlander. Ik moet leren hen minder te zien als idool, zodat ik me beter kan ontspannen.”

Ik voel me gezegend. Veel BN’ers willen dolgraag een talkshow. Ymke en ik hebben er eentje!

Britt & Ymke Stellen Vragen is om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen