Nederland in Beweging-ster aan de slag voor SBS 6

Foto: SBSDuco Bauwens, die al jaren samen met Olga Commandeur bejaarden laat zweten in de publieke omroep-show Nederland in Beweging, gaat solo bij SBS 6. Daar zal hij elke zaterdagmiddag te zien zijn met Nederland Gezond. Dat heeft producent I Care dinsdag gemeld. In Nederland Gezond test Bauwens elke week twee beroepsgroepen op hun conditie. “Onder meer kappers, verpleegsters, stratenmakers en volkszangers gaan deze uitdaging aan“, aldus een zegsvrouw. 

Bauwens verheugt zich op de uitzendingen. “In het dagelijks leven zie ik veel mensen die gezonder willen leven, maar niet altijd weten hoe ze dit aan kunnen pakken. Met Nederland Gezond geven wij de kijker handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

Nederland Gezond wordt mogelijk gemaakt door diverse sponsors, waaronder G&W Gezondheidswinkel. De eerste uitzending is op 24 november, om 15.30 uur op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen