Nada van Nie gaat prime time op Nederland 2

Foto: TROSNa de redelijk bekeken tv-reeks Op Zoek Naar Geluk uit 2011, ziet Nada van Nie dinsdagavond opnieuw een door haar bedacht programma in première gaan bij de publieke omroep: Recht uit het Hart. Dat heeft haar bedrijf CTM Nada dinsdag laten weten. Van Nie is bijzonder trots op haar productie, waarin bijzondere mensen hun levensverhaal vertellen zonder tussenkomst van een presentator. “Recht uit het Hart is een programma dat ons heel nauw aan het hart ligt“, laat de ex-presentatrice weten.

Van Nie produceert de KRO-show samen met Hadewijch van Velzen. “De intimiteit in de studio, waarin de sprekers voor een klein publiek hun verhaal doen en na afloop de dialoog met hen aangaan, komt op televisie prachtig over“, zegt zij.

Recht op het Hart begint om 20.25 uur op Nederland 2 en zal vierwekelijks te zien zijn. In mei 2013 wordt de serie vervolgd met acht nieuwe afleveringen.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen