NCRV helpt Caroline Tensen door relatiebreuk heen

Foto: NCRVCaroline Tensen (48) heeft na een relatie van elf jaar gebroken met Peter Gallas. Haar werk voor de NCRV helpt haar goed om de gedachten te verzetten. Dat zegt de ster woensdag in Telegraaf. Tensen is er blij mee. “Ik zit midden in de opnames van Familieberichten, een bak werk tot de kerstvakantie. Ik heb nu gelukkig helemaal geen gelegenheid om dramatisch te gaan doen. Ik zit ’s ochtends om zeven uur in de make-up en ga dan als een duwboot gewoon de hele dag door.

’s Avonds is het uitblazen op de bank, legt Tensen uit. “Meestal alleen, want mijn zoon Bob van 18 en dochter Lotte van 22 zijn de deur al uit. Lotte studeert kunstgeschiedenis en woont hier wel gezellig om de hoek. Kijken we af en toe CSI samen.

De liefdesbreuk heeft volgens Tensen niets te maken met het faillissement van zijn bedrijf Global Star Media, producent van onder meer Bananasplit. “Ik ben een volwassen vrouw. Ik weet precies welke risico’s er in het zakenleven bestaan. Daarin hebben we elkaar juist gesteund. Niemand valt daarin iets te verwijten.

Bovendien, in dat geval hadden we toch vorig jaar al een relatiebreuk gehad? Het is gewoon zoals ik al zei, we brengen niet meer het mooiste in elkaar naar boven.

In september overleed de moeder van Tensen. Ze stelde de uitvaart drie dagen uit, zodat ze de opnames van Eén tegen 100 kon afronden.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen