Gerdi Verbeet wordt tafeldame Matthijs van Nieuwkerk

Gerdi Verbeet debuteert woensdag als tafeldame van Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. Dat heeft de VARA woensdag laten weten. Verbeet nam vorige maand afscheid als voorzitter van de Tweede Kamer en heeft nu al een paar nieuwe baantjes, waaronder die van secretaris in het dagelijks bestuur van De Nederlandse Bachvereniging. Nu schnabbelt ze bij in de VARA-talkshow, waar ze samen met Van Nieuwkerk onder meer Epke Zonderland en Jan Mulder zal ontvangen.

Mulder is te gast om zijn top vijf ergernissen van de maand te debiteren, terwijl Zonderland komt ‘filosoferen’ over zijn toekomst.

De Wereld Draait Door begint om 19.30 uur op Nederland 3.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen