Patricia Paay vindt Patty Brard diep gezonken

Foto: RTLPatricia Paay vindt het ongelooflijk dat Patty Brard zich laat lenen voor tv-shows waarin ze van een duikplank moet springen of waarin ze gehypnotiseerd wordt. Dat laat de tv-diva weten in Story. Paay begrijpt er niks van. “Ik vind het heel cool hoor wat zij doet, maar ik eet nog liever droog brood dan af te dalen naar dat niveau. Nooit van mijn leven! Ik vind dat je je klasse moet bewaren. Als ik van duikplanken af ga springen of ineens andere rare dingen ga doen, gooi ik alles ten grabbel.”

Het is geen geheim dat Brard veel klussen aanneemt om haar hoofd financieel gezien boven water te houden. “Dan maar geen geld op de rekening. Ik wil dicht bij mezelf blijven“, vindt Paay echter.

In tegenstelling tot Paay, is Brard echter wel veelvuldig op de buis. “Tja, er zijn momenteel geen dingen waarmee ik bezig ben. Volgend seizoen schuif ik wel weer als jurylid aan bij Holland’s Got Talent. Althans, ik heb er nog niets over gehoord, maar neem aan dat het programma terugkeert op de buis.”

Ik ben heus wel gevraagd voor een aantal programma’s, maar er zat niets bij wat ik wilde. Patty gaat op alles in.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen