Erbarmelijk slechte kijkcijfers Bridget Maasland

Bridget Maasland is beland in een kijkcijferdrama. Haar kookshow Menu van Oranje beleefde vorige week al een horrorpremière, maar de cijfers van de tweede aflevering zijn nog dramatischer. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De tweede Menu van Oranje trok maandag 235.000 kijkers en dat is zeer laag voor een prime time-show op de derde zender van het land. Het marktaandeel van de kookshow lag 60 procent onder SBS 6′ laatste weekgemiddelde.

Tijdens Menu van Oranje was SBS 6 niet de derde zender van Nederland, maar de negende zender van het land. Alleen de film The Women op RTL 8 was minder in trek.

Johnny de Mols tv-show Waar is De Mol, dat direct voorafgaand aan Menu van Oranje werd uitgezonden, deed het met 433.000 kijkers aanzienlijk beter, maar is ook verre van een kijkcijferhit.

Froukje de Both won met haar RTL 5-show Love in the Wild nipt van De Mol. Daar keken 447.000 mensen naar, een flinke stijging ten opzichte van vorige week, toen er nog 353.000 mensen inschakelden.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen