‘TV Kantine grappiger dan Koefnoen’

Foto: RTLRobert Paul, vooral bekend geworden als imitator van bekende Nederlanders, vindt De TV Kantine grappiger dan Koefnoen. Dat vertelt de artiest in weekblad Privé. Paul is fan van De TV Kantine. “Ik moet erg om Carlo Boszhard lachen. Ik vond hem als presentator al heel goed. Koefnoen is anders. De imitaties zijn heel goed, maar bij dit programma zit ik toch vaak te wachten tot het leuk wordt. Naderhand werden de teksten wat grappiger, wat losser en niet meer zo erg serieus.” 

Boszhard werkt bij Paul op de lachspieren. “De typetjes die Carlo doet, vind ik zo komisch. Ik blijk zijn grote voorbeeld te zijn geweest. Hij zei eens in een interview:’ Ik heb dit allemaal te danken aan Robert Paul.’ Daar ben ik zo trots op! Zo ijdel ben ik dan nog wel.”

Irene Moors is ook enorm gegroeid, vindt hij. “Hoe zij Angela Groothuizen nadoet… Ik ben wel jaloers op de mogelijkheden en technieken die er nu zijn. Hoe Carlo wordt getransformeerd naar bijvoorbeeld Eric van Tijn, ik kon gewoon niet geloven dat het Carlo was. Hij doet zijn motoriek ook zo goed na. Toen ik dat voor de eerste keer zag, kon je me wegdragen.”

Ik heb een enorm respect voor de producenten van deze programma’s. Het moet worden bedacht, geschreven, uit het hoofd geleerd, de transformaties, enzovoort. De kijkers hebben helemaal geen idee hoe verschrikkelijk veel werk dat is.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen