Peter Paul Muller kan Martin Morero niet loslaten

Foto: SBSPeter Paul Muller kan zijn personage Martin Morero niet loslaten. Dat vertelt de acteur in Veronica Magazine. Morero werd geboren in Gooische Vrouwen en is nu talkshowhost in Villa Morero. “Ik weet nog dat ik auditie ging doen. Ik dacht: dit doe ik een jaar, en dan zie ik wel verder. Maar het bleek zo leuk, dat ik er helemaal niet mee wilde stoppen. Ik doe nog steeds veertig optredens per jaar als Martin Morero. Ik bén Martin Morero. Daarom kan ik geen afscheid nemen van dat figuur.

Muller kan zich de beginjaren van Martin Morero bij Gooische Vrouwen nog goed herinneren. “Alles was tof, de acteurs, de regie, de crew, de schrijvers, de styling…. Alles viel op zijn plaats. Ik denk niet dat ik dat ooit nog zal meemaken.”

Hij werd gezien als een van de leukste personages in de serie. “Ik ben tevreden als ik zelf voldoening voel. Of als mensen bij de bakker tegen me zeggen dat ze het zo leuk vinden wat ik doe.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen