Gerard Joling heeft respect voor Nance

Foto: Nick van OrmondtGerard Joling heeft veel respect voor Nance, ondanks dat de twee regelmatig bonje met elkaar hadden. Dat vertelt de presentator aan Story. Joling mist Nance best. “Ik heb altijd heel fijn met Nance samengewerkt. En als duo kwamen we goed bij de kijkers over. Oké, achter de schermen waren er weleens spanningen en meningsverschillen. Vooral omdat ik een flapuit ben en impulsief. Er zijn weleens harde woorden gevallen, maar ons wederzijds respect is altijd gebleven.”

De ruzies gingen vaak over de manier waarop het duo samen presenteerde. “Nance is meer van het boekje. Ze verweet me dat ik haar uit haar concentratie bracht als ik onverwacht of spontaan uit de hoek kwam.”

Voor zijn laatste tv-hit Sterren Springen probeerde Joling de ontslagen Nance weer aan zijn zijde te krijgen. “D directie van SBS 6 vond het onbespreekbaar. Men wilde een nieuw en jong gezicht. Ik heb me erbij neergelegd. Ik heb mijn best gedaan. Jammer genoeg heeft het niets opgeleverd. ”

Joling vindt het erg voor Nance. “Ik heb met Nance te doen. Ze was niet voorbereid op het afscheid. Het kwam voor haar als een donderslag bij heldere hemel. Ze keert dolgraag weer terug op de buis, en ik hoop dat ze dat voor elkaar krijgt.”

Nu stond Tess Milne aan zijn zijde. “Meteen bij de eerste casting klikte het. Dat ik eerst probeerde om Nance terug te halen, moet ze zich niet persoonlijk aantrekken. Ik denk dat ze het ver gaat schoppen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen