Tess Milne blijft geloven in Casanova Bootcamp

Tess Milne heeft het vertrouwen in haar programma Casanova Bootcamp niet verloren, ondanks de dramatische start op Veronica. Dat vertelt de presentatrice in Het Parool. Milne had wekenlang veel succes met Sterren Springen op Zaterdag, maar Casanova Bootcamp trok slechts 120.000 kijkers. “De kijker verwacht dit niet direct bij Veronica. Dus het heeft even tijd nodig voordat de kijker onze Nederlandse programma’s zal vinden. Ik ben trots op dit programma“, legt de presentatrice uit.

Sterren Springen was goed voor anderhalf miljoen kijkers, en dat begrijpt ze maar al te goed. “Lekker voor iedereen, dacht ik. Ik begrijp waar de kritieken vandaan kwamen, maar het programma is zo over de top dat het wel degelijk leuk is om naar te blijven kijken.

Ze hoopt in de toekomst weer grote shows te mogen maken. “Ik bewonder Linda de Mol en Bridget Maasland. Ik vind het vreselijk om naar praatpoppen te kijken die een kunstje opvoeren. Bij die twee heb je het gevoel dat ze helemaal zichzelf zijn.

Casanova Bootcamp is elke dinsdag te zien op Veronica.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen