Albert Verlinde vindt Ali B flauw

Albert Verlinde vindt het erg flauw dat Ali B zo intensief campagne voert om zijn programma Ali B Op Volle Toeren genomineerd te krijgen voor de Gouden Televizier-Ring. Dat zei hij vrijdag in RTL Boulevard. Verlinde vindt het jammer. “Ali B blijft oproepen doen. Ik vind het een beetje flauw dat ze er zo in mee gaan. Laten we eerlijk wezen: er is ook nog steeds The Voice, Boer Zoekt Vrouw en Ik Hou Van Holland. Als programma’s kans zouden moeten maken op een Ring, zijn die het wel.”

De kijker zou anders moeten stemmen, vindt hij. “Vroeger wonnen grote, belangrijke programma’s. De afgelopen jaren wonnen real life soaps van Frans Bauer of Jan Smit Dat heeft geen tv-eeuwigheidswaarde.

Collega Winston Gerschtanowitz sluit zich daarbij aan. “Ik vind het persoonlijk nergens meer over gaan. Je ziet hetzelfde gebeuren als vorig jaar. Het gaat niet meer om het beste programma, maar om wie het beste campagne voert.”

Verlinde hoopt dat The Voice, Boer Zoekt Vrouw of Ik Hou Van Holland wint. “Met alle respect voor Ali B en zijn Volle Toeren.”

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen