Spuiten en Slikken strikt ‘ouwe hoeren’ Louise en Martine

Louise en Martine Fokkens, bekend van de documentaire Ouwehoeren, krijgen een wekelijkse rubriek in het tv-programma Spuiten en Slikken. Dat heeft BNN donderdag bekendgemaakt. De koninginnen van de Wallen beantwoorden in hun rubriek alle vragen van kijkers op het gebied van seks. “Ze hebben al vijftig jaar ervaring en delen hun deskundigheid graag vanuit hun eigen wekelijks terugkerende peeskamer op de Amsterdamse Wallen“, legt een woordvoerster uit.

Martine en Louise hebben er zin in. “We vinden het heel belangrijk dat jongeren vragen kunnen stellen en we geven ze graag de juiste antwoorden. Niet de antwoorden uit een studieboek maar vanuit onze eigen praktijkervaring als prostituee. Ze hoeven zich nergens voor te schamen, want het is heel normaal om vragen te hebben over seks.

De 69-jarige tweeling is al tientallen jaren op de Wallen te vinden. Martine is zelfs nog werkzaam als prostituee.

Het nieuwe seizoen van Spuiten en Slikken begint op 7 oktober op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen