Mika en Whoopi Goldberg bezoeken Carlo en Irene

Carlo Boszhard en Irene Moors krijgen zondag twee wereldberoemde gasten op bezoek in Life 4 You. Het gaat om Mika en Whoopi Goldberg. Dat heeft RTL 4 donderdag laten weten. De Libanees-Britse zanger Mika was in januari 2010 ook al eens te gast bij Carlo en Irene. Hij was echter absoluut niet te spreken over het eten van huiskok Rudolph van Veen. “Wat is dat? Dat ziet er smerig uit“, zei hij over een tropische salade van Van Veen. Hij nam toch een hapje. “Dit is walgelijk!“, riep hij uit. 

Waar Mika destijds zijn single Rain kwam zingen, is hij nu te gast om met zijn single Celebrate op te treden. Goldberg is uitgenodigd om te vertellen over de musical Sister Act die naar Nederland komt.

De andere gasten in Life 4 You zijn zondag onder meer Daphne Deckers, Paul Turner, Angela Groothuizen en Ruben Nicolai.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen