Jack de Vries vindt politici in Koffietijd te ver gaan

Jack de Vries, voormalig spindoctor van het CDA, vindt dat de lijsttrekkers te ver zijn gegaan door tijdens de afgelopen verkiezingsstrijd aan te schuiven in het RTL 4-programma Koffietijd. Dat zegt de politicus in Veronica Magazine. Volgens De Vries moeten zij niet in dat soort shows komen. “Ik vind een optreden bij Koffietijd te ver gaan. Balkenende zat ook in RTL Boulevard, maar dan was hij wel een dagje hoofdredacteur; een mooie truc om alles veilig in eigen hand te houden.”

Op die manier kon Balkenende ook zijn punten naar voren brengen. “Dus dan gaat het wel éven over mooie auto’s, maar veel verder gaan de ontboezemingen niet.”

Tegenwoordig wordt het allemaal te persoonlijk, vindt hij. “Nu kwamen er tijdens het eerste debat bij de NOS al allerlei vakantiefoto’s van de politici naar boven. Het is de vraag of je moet willen dat je privéleven inzet wordt van het debat.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen