Simone Kleinsma zegt ‘ja’ tegen De Beste Zangers

Simone Kleinsma doet mee aan het nieuwe seizoen van het tv-programma De Beste Zangers van Nederland met presentator Jan Smit. Dat heeft de TROS bekendgemaakt. Kleinsma is de grootste ster die meedoet aan het nieuwe seizoen van de tv-show. De andere bekende Nederlanders die binnenkort meegaan naar de opnames in Ibiza zijn Angela Groothuizen, Bastiaan Ragas, Rob de Nijs, TROS-presentator en zanger Tim Douwsma en The Voice-sterren Charly Luske en Raffaëla Paton.

Het nieuwe seizoen komt in 2013 op de buis. Opnieuw zal wekenlang te volgen zijn hoe bekende artiesten elkaars repertoire zingen, terwijl ze genieten van een verblijf in een luxe villa.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen