Babette van Veen zoekt geen man in nieuwe datingshow

De nieuwe Net5-realityshow Samen Single is groots aangekondigd als een programma waarin vijf bekende vrouwen ‘op zoek gaan naar nieuwe liefde’, maar kandidate Babette van Veen hoeft helemaal geen nieuwe man. Dat vertelt ze op Twitter. Hoewel Van Veen in de tv-show op vele dates moet, vindt ze het wel prima alleen. “Ik zoek helemaal geen man op tv. Ik doe mee aan een heel leuk programma over singles, liefde, daten en goeie gesprekken. Kleine nuance“, twittert ze. 

Het idee is dat Van Veen en de vier andere bekende kandidaten op dates gaan en daarna via de webcam keuvelen over hoe het ging. “Ja, goed, als ik hem tegenkom op tv stuur ik hem natuurlijk niet weg, dat snap je. Iedereen blij!

De ex van Bas Westerweel heeft het echter prima alleen. “Het leven is bijzonder aangenaam alleen eigenlijk. Niet altijd, maar meestal wel! Geen man overboord.”

Ik zeg het nog één keer en dan schluss: ik zoek geen man op tv, ik zit in een programma over de zieleroerselen van singles en die gaan over mannen, ja.

Volgens Net5 draait het programma wel degelijk om de zoektocht naar een nieuwe liefde.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen