Ook Gerard Joling vreest voor Sterren Springen

Foto: SBSGerard Joling denkt net als Dirk Taatdat het erg moeilijk gaat worden om nog een seizoen van zijn kijkcijferhit Sterren Springen op Zaterdag te maken. Dat vertelt de presentator op Radio 538. Veel kandidaten, zoals Taat, raakten geblesseerd tijdens de SBS 6-show. “Er zijn best wel veel ongelukjes geweest. Als je er nu weer vier afleveringen wil gaan maken… Ik denk eerlijk gezegd dat er geen hond is die nog van een duikplank af wil springen”, zo laat Joling weten. 

Joling vreest het ergste. “Er worden neuzen gebroken en dat soort dingen. Ik zou het enig vinden, want ik vond het een super leuk tv-programma om te doen, maar of het terugkomt? Ik hoop het voor volgend jaar misschien.”

Voor nu werkt Joling aan een real life soap. “Er is al voor gedraaid. We kijken nu we hoe dat verder gaan doen. Het is wel een van de eerste mogelijkheden die gaan komen.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen