RTL 4 zet decor Wat Vindt Nederland bij grofvuil

Foto: Kastermans FotografieRTL 4 heeft het decor van de tv-show Wat Vindt Nederland bij het grofvuil gezet. Dat stelt RTL 4-presentator Albert Verlinde, die erover sprak met presentator Jack Spijkerman. Nu komt de tv-show echter toch terug. “Er was wat geroezemoes over de terugkeer van Wat Vindt Nederland. Hij zegt nu: ‘Het komt terug, maar het decor is al vernietigd.’ Iedereen dacht dat het klaar was, dat het nooit meer terug zou komen. Hij zegt: ‘Dan moet het decor weer opnieuw gebouwd worden.'”

Decorbouwers worden hierdoor weer aan het werk gezet. “Dat is een heel duur geintje. Wat vindt Nederland daar nou van? Je zou er een peiling op los kunnen laten.”

Spijkerman is al enige tijd niet meer te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen