Recordcijfers voor tv-soap Barbie

Realityster Samantha de Jong heeft dinsdagavond een zeer mooie prestatie geleverd. Haar tv-soap Barbie’s Bruiloft noteerde een recordaantal van 789.000 kijkers en dat is mijlenver boven het zendergemiddelde van RTL 5. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Barbie’s Bruiloft is al weken een groot succes, maar de 700.000 kijkers-grens werd nog niet gepasseerd. De soap scoorde dinsdag maar liefst 144 procent boven het laatste weekgemiddelde van de tv-zender. 

De realityserie Zon, Zuipen, Ziekenhuis wist direct na Barbie’s Baby ook een mooie prestatie neer te zetten. Daar keken 575.000 mensen naar, eveneens ver boven het zendergemiddelde van RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen