‘Ouwe hoeren’ balen van ‘zakkenvullers’ bij VPRO

Louise en Martine Fokkens balen ervan dat zij niets betaald kregen voor de documentaire Ouwehoeren die de VPRO over heen maakte. Dat vertellen ze in weekblad Privé. De eeneiige tweeling, bekende prostituees op de Wallen, vinden het niet kunnen. “We hebben voor die eerste documentaire niets betaald gekregen. Ja, schandalig hè? Voor het boek hebben ze keurig met ons afgerekend, maar voor de film- en televisiebeelden niet. We hebben nog van alles geprobeerd.”

Het heeft weinig uitgehaald. “We hebben kennelijk geen poot om op te staan omdat het contractueel niet goed is afgesproken. Daar sta je dan met je goede gedrag. Hebben ze mijn zuster en mij anderhalf jaar voor niets – voor ons dan – achtervolgd.”

Dat gebeurt hen niet nog een keer. “Vandaar dat we nu met een nieuwe cameraploeg en onder betere voorwaarden opnieuw zijn gestart. Dit gebeurt ons geen tweede keer. Anderen lekker hun zakken vullen over onze rug. We zijn wel goed, maar niet gek!

De dames zijn zondag te gast in Life 4 You op RTL 4.

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen