Oh Oh Cherso-sterren uit elkaar gegroeid

Oh Oh Cherso was dé tv-verrassing van 2010, maar de cast die het programma zo succesvol maakte, is elkaar volledig uit het oog verloren. Dat vertelt Tony Wyczynski, beter bekend als Sterretje, in weekblad Story. Er is nauwelijks nog contact. “De groep ligt helemaal uit elkaar. De groep viel uiteen door wrijvingen. Kijk, we waren gewoon acht vreemden die bij elkaar werden gezet. Toen de serie stopte, verloren we elkaar snel uit het oog. De een wat sneller dan de ander. Dat wel.” 

Sterretje kon niet met iedereen overweg. “Ik kon bijvoorbeeld totaal niet opschieten met Vincent en Roos. Met de rest heb ik nog een of twee keer gebeld, en daarna niet meer. Geen behoefte. Hooguit zien we elkaar nog eens bij een interview of een feest. Ze waren voor mij eigenlijk gewoon collega’s, geen vrienden.”

Hij volgt hen met een schuin oog. “Ik geloof dat Elize tegenwoordig samenwoont en in een kledingzaak werkt, terwijl Bibi iets voor zichzelf doet. Respect heb ik voor Jokertje, die zijn school afmaakte na de serie. Petje af! Ik zie of spreek hem niet, maar als hij morgen belt, sta ik voor hem klaar. Ik zag hem in de serie wél als een vriend.”

Met Barbie heeft hij ook geen contact. “Ik vind het leuk dat ze nu haar realityshow op tv heeft. Ik heb haar meteen een sms gestuurd toen haar dochtertje was geboren. Even bij haar langs gaan heeft weinig zin. Ze heeft het druk genoeg met dat camerateam over de vloer. We wonen ook niet echt bij elkaar in de buurt.”

Er is niets meer over van de groep. Er zijn geen langdurige, hechte vriendschappen ontstaan. Na de serie gingen we allemaal terug naar ons eigen leven, met onze eigen vrienden. Alleen de herinneringen zijn er. En ja, die koester ik zeker.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen