SBS 6 verbant Eddy Zoëy naar de middag

SBS 6 heeft het spelprogramma The Price is Right van Eddy Zoëy woensdag plotseling verplaats van de vooravond naar de namiddag. De tv-show is nu om 17.20 uur te zien, in plaats van 18.20 uur. Dat heeft de tv-zender gemeld. The Price is Right ruilt van plaats met Lachen Om Homevideo’s van Hans Kraay Jr. “We denken dat The Price is Right op het nieuwe tijdslot minder last ondervindt van de concurrentie en dat we met deze wijziging de gehele vooravond versterken“, aldus SBS.

De vooravond van SBS 6 is terug bij af. In een poging om kijkers te winnen lanceerde de tv-zender recent een geheel nieuwe vooravond, met The Price is Right om 18.20 uur en Beau van Erven Dorens‘ De Gemene Deler om 20.00 uur. Dat laatste programma is vanwege lage kijkcijfers helemaal van de buis gehaald.

Een woordvoerster van SBS wil niet zeggen hoeveel nieuwe afleveringen er nog worden uitgezonden van The Price is Right, dat het SBS 6-debuut is van Zoëy.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen