Ook Wendy is X Factor-winnaars vergeten

Foto: Mike van den ToornNiet alleen veel tv-kijkers hebben geen idee meer wie de winnaars van X Factor zijn, ook presentatrice van de show Wendy van Dijk heeft er moeite mee. Dat blijkt uit een interview met VARAgids. Als ze gevraagd wordt naar de namen van de winnaars, moet Van Dijk diep graven. “Eh, ojee. Ik ben heel slecht in namen, maar dat weet ik wel… oooooh… dit is geen gebrek aan interesse, he, ik kan het gewoon zo slecht onthouden. Nee! Ik weet het al: Jaap, Lisa, Rosanne… eh, hoe heet ze nou?” 

Van Dijk wordt geholpen met die derde naam: Rochelle, en dus geen Rosanne. “Oja, Rochelle. Prachtig meisje.”

De winnaar van Idols 4, dat Van Dijk ook presenteerde, kan ze al helemaal nauwelijks meer herinneren. “Dat is écht lang geleden. Goh, ik moet even graven, hoor. Geef ik het op? Néé, dat is mijn eer te na. Maar ik kan me bijna niet meer herinneren dat ik dat heb gepresenteerd. 2008? Oja, het lijkt veel verder weg. Ik ben dat hele Idols bijna vergeten.”

Weet ze dan wel de titel van de debuutsingle van The Voice-winnaar Iris Kroes? “Ik heb werkelijk géén idee! Maar ik weet het ineens: Nikki won Idols 4. Nikki en Nathalie. Nathalie beviel laatst in de auto van haar eerste kindje.

Talentenjachtwinnaars lijken in de vergetelheid te raken. “Dan ben ik niet met je eens. Heel Nederland weet toch nog wie Nikki is? Die heeft wel degelijk carriere gemaakt. Lisa ook, Shary-An, Chris Hordijk: allemaal een plaat uit. Ben Saunders is en megaster geworden. Hun droom is verwezenlijkt.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen